(HTTPS) - BEVEILIGD PROTOCOL

Deze site heeft een (HTTPS) beveiligde protocol (Hyper Text Transfer Protocol Secure)

Wat is HTTPS?

Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is het beveiligde protocol waarmee uw browser communiceert met sites. Bij het gebruik van HTTP-sites kunnen alle gegevens die worden overgedragen mogelijk worden benaderd of gemanipuleerd door aanvallers. Bij het gebruik van HTTPS-sites worden gegevens echter gecodeerd en geverifieerd en daarom beveiligd. Ons hosting bedrijf doet er alles aan om de gegevens van ons en onze gebruikers te beschermen. Daarom is voor alle nieuwe sites die op dit platform zijn gemaakt HTTPS automatisch ingescha-keld. OP onderstaand voorbeeld ziet u als u een website nog niet SSL / TLS beveiligd is,

 

 

Voordelen van het gebruik van HTTPS

  • De informatie van uw sitebezoekers is gecodeerd en daarom veiliger.

  • Veel gebruikers voelen zich prettiger bij het doen van aankopen en het online delen van hun persoonlijke gegevens wanneer ze bevei-ligde sites bezoeken.

  • Google Chrome geeft nu waarschuwingen weer wanneer een gebruiker een site bezoekt die geen HTTPS gebruikt. Als een site niet is beveiligd, ontvangen sitebezoekers daarom een ​​waarschuwing wanneer ze uw site bezoeken. 

  • Google beoordeelt HTTPS-sites gunstiger. 

 

Wat is een SSL-certificaat?

Met een Secure Sockets Layer of SSL-certificaat kunnen onze bezoekers onze site bekijken via een HTTPS-verbinding. Het beveiligt de ver-binding tussen uw browser en de site die u bezoekt. 

Ons hosting bedrijf biedt onze site een SSL-certificaat. U kunt zien of een site een SSL-certificaat heeft als de URL begint met https: // in plaats van http: // . 

De URL van uw site toont een "i" -pictogram in Google Chrome als u geen SSL-certificaat heeft ingeschakeld:

De URL van uw site toont een slotpictogram in Google Chrome om aan te geven dat het een SSL-certificaat heeft:

Ons hosting bedrijf genereert ook automatisch een certificaat voor elk aangepast domein en subdomein verbonden is met onze site.

7b63957b-8d63-472d-be24-bc6ecb5fd407 cop
5024c378-04b1-4f00-a357-7e2369e57d9b cop