Pro Kamado Buitenkeuken - Kookeiland Iroko (Exotisch Afrikaans hout)

Art.nr. 00069
€1 999.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Geef uw Kamado Smoker een bijzondere allure met de Pro Kamado buitenkeuken, een eenvoudig te monteren kookeiland voor uw Kamado-grill.


Panelen gemaakt van massief Iroko hout - een exotisch Afrikaans hout met een hoge tolerantie voor extreme temperaturen en vochtigheid heid. Iroko is een zeer taai, duurzaam hout dat van oudsher voor een groot aantal toepassingen in zijn geboorteland Afrika wordt gebruikt. Zijn gouden tot middelbruine kleur, grove textuur en in elkaar grijpende korrels geven het een uiterlijk dat erg lijkt op dat van teak; hoewel het beduidend minder dicht is, wordt het in Afrika gebruikt voor veel van dezelfde functies / plichten die teak in andere delen van de wereld heeft. Iroko is goudoranje tot bruin, de kleur van Iroko wordt donkerder met de jaren. De korrel is in elkaar grijpend en soms onregelmatig en de tex-tuur nogal grof maar gelijkmatig - ziet er erg luxueus uit!


Alle metalen onderdelen zijn thermisch verzinkt en gepoedercoat om ze te beschermen tegen krassen, bleken, hitte, vorst, corrosie en andere weersinvloeden.


Het werkblad is gemaakt van zorgvuldig gepolijst, zuurbestendig RVS, dat hittebestendig is tevens gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. De precieze ronde of ovale opening in het werkblad is met een laser uitgesneden om op uw specifieke Kamado-model te kunnen plaatsen De hoogte van de metalen plank waar je Kamado op staat is in stappen van 30 mm te verstellen (6 standen). De tafel heeft vier lades voor ruime accessoires zoals een rooster, pizzasteen, deflector of bakplaat.


Er zijn drie elegante lades met een inhoud van 68 liter voor potten en keukengerei, een stevige lade met een inhoud van 179 liter voor houts-kool - allemaal met verborgen volledig uittrekbare geleiders, gemaakt door Blum, een toonaangevende armaturen fabrikant uit Oostenrijk.

Wrijvingsarme nylon rollen in de rollenwagen en de synchronisatie van het ladeprofiel en de rollenwagen zorgen voor een gesynchroniseer-de, soepele loop in combinatie met uitstekende doorzakwaarden. Het bevat geïntegreerde, schakelbare technologie voor geruisloos en moei-teloos sluiten om een vederlicht glijden te garanderen en het hele kookeiland meer gebruiksgemak te bieden.


Een roestvrijstalen houtskool aslade met deksel is een eigenschap die de meeste gebruikers erg zullen waarderen. Het is zo ontworpen dat de grillomgeving zo schoon mogelijk blijft.


De tafel is voorzien van zwenkwielen met stop-fix remmen van de Duitse fabrikant Blickle. Er is een keukendoekhouder, een houder met 10 haken om accessoires op te hangen, een kruidenpot-plank. Een verwijderbare snijplank van massief esdoorn kan worden gekocht als een extra accessoire (deze wordt over de hele diepte van de tafel geplaatst, geïmpregneerd met Zweedse SKYDD-olie, speciaal gemaakt voor het behandelen van houten oppervlakken waar voedsel wordt bereid).


Het kookeiland van Pro Kamado 100% ontworpen en geproduceerd in de EU.


Afmetingen

 • Afmetingen: Breedte: 1600 mm / 63 inch / Diepte: 818 mm / 32,2 inch / Hoogte: 799 mm / 31,5 inch
 • Afmetingen met standaardaccessoires en wielen: Breedte: 1891 mm / 74,4 in / Diepte: 838 mm / 33 in Hoogte: 895 mm / 35,2 in

Laden

 • 4 stuks Roestvrijstalen lades voor platte accessoires (met mechanismen)
 • 3 stuks Thermisch verzinkte en gepoedercoate metalen laden met massief Iroko houten frontpanelen, 68 l / 2,4 cu ft (met soft-close BLUMOTION-systeem)
 • 1 stuks Thermisch verzinkte en gepoedercoate metalen lade met Iroko houten frontpanelen voor houtskoolzakken, 179 l / 6,3 cu ft (met soft-close BLUMOTION-systeem)

Ladefronten (panelen)

 • Massief Iroko hout - een exotisch Afrikaans hout / 16 mm / 0,6 in

Metalen onderdelen

 • AISI 304 Roestvrij staal
 • S235 staalplaten, thermisch verzinkt; 1 mm / 0,04 in
 • Grijs, gepoedercoat

Wielen

 • Inbegrepen - 4 stuks.
 • Zwenkwielen Blickle LRA-TPA 75G-FI

Inbegrepen

 • 1 stuks papieren handdoekhouder 626 mm / 24,6 in / AISI 304 roestvrij staal
 • 2 stuks dubbele houder met haken / AISI 304 roestvrij staal
 • 2 stangen, 626 mm / 24,6 incl. 10 st. gereedschapshaken / AISI 304 roestvrij staal
 • 1 stuks asbakje breedte 627 mm / diepte 136 mm / hoogte 53 mm / AISI 304 roestvrij staal
 • 1 stuks Kruidenplank breedte 630 mm / diepte 154 mm / AISI 304 roestvrij staal

Niveau van montage

 1. Volledige montage nodig
 2. Montage door volwassenen vereist / Ja
 3. Aanbevolen aantal mensen / 2 personen
 4. Extra gereedschap vereist / JA - inbusschroevendraaier 4 mm - inbusschroevendraaier 8 mm - steeksleutel 10 mm - schroevendraaier PH2 of PZ2
 5. Vermijd elektrisch gereedschap / Ja


Bewaar dit product voor later
© Copyright  2017 Pro Kamado Benelux  (www.prokamado.nl)