Pro Kamado Buitenkeuken - Kookeiland Accoya (Verkoold Massief Hout)

Art.nr. 00065
€1 999.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Geef uw Kamado Smoker een bijzondere allure met de Pro Kamado buitenkeuken, een eenvoudig te monteren kookeiland voor uw Kamado-grill.


De panelen zijn gemaakt van verkoold massief hout en zijn zeer waterbestendige en duurzaam, een 100% natuurlijke houtverduurzamings-methode genaamd Yakisugi hand gebrand hout volgens eeuwenoude Japanse techniek, ook wel Yakisugi) (焼 杉). Accoya biedt ongekende betrouwbaarheid voor hout; het is vervaardigd en getest om niet zichtbaar op te zwellen, krimpen of vervormen.

Accoya is zeer duurzaam en stabiel en doorstaat de test van elk klimaat. Yakisugi is een oude Japanse houtbewerkingstraditie waarbij hout met vuur wordt geconserveerd. Het benadrukt de natuurlijke kleur en textuur van hout, maakt het weerbestendig en eeuwenlang duurzaam. Yakisugi is een van de belangrijkste redenen waarom traditionele oude Japanse huizen zo onderscheidend en duurzaam zijn. Ondanks het steeds veranderende klimaat in Japan is verkoold hout bestand tegen stromende winden, hagelbuien, moessonregens en hittegolven en heeft het nog steeds het vermogen om mooi te blijven.


Alle metalen onderdelen zijn thermisch verzinkt en gepoedercoat om ze te beschermen tegen krassen, bleken, hitte, vorst, corrosie en andere weersinvloeden.


Het werkblad is gemaakt van zorgvuldig zuurbestendig gepolijst RVS, dat hittebestendig is tevens gemakkelijk schoon te maken en te onder-houden is. De precieze ronde of ovale opening in het werkblad is met een laser uitgesneden om op uw specifieke Kamado-model te kunnen plaatsen De hoogte van de metalen plank waar je Kamado op staat is in stappen van 30 mm te verstellen (6 standen). De tafel heeft vier la-des voor ruime accessoires zoals een rooster, pizzasteen, deflector of bakplaat.


Er zijn drie elegante lades met een inhoud van 68 liter voor potten en keukengerei, een stevige lade met een inhoud van 179 liter voor houts-kool - allemaal met verborgen volledig uittrekbare geleiders, gemaakt door Blum, een toonaangevende armaturen fabrikant uit Oostenrijk.

Wrijvingsarme nylon rollen in de rollenwagen en de synchronisatie van het ladeprofiel en de rollenwagen zorgen voor een gesynchroniseer-de, soepele loop in combinatie met uitstekende doorzakwaarden. Het bevat geïntegreerde, schakelbare technologie voor geruisloos en moei-teloos sluiten om een vederlicht glijden te garanderen en het hele kookeiland meer gebruiksgemak te bieden.


Een roestvrijstalen houtskool aslade met deksel is een eigenschap die de meeste gebruikers erg zullen waarderen. Deze is zo ontworpen dat de grillomgeving zo schoon mogelijk blijft.


De tafel is voorzien van zwenkwielen met stop-fix remmen van de Duitse fabrikant Blickle. Er is een keukendoekhouder, een houder met 10 haken om accessoires op te hangen, een kruidenpot - plank. Een verwijderbare snijplank van massief esdoorn kan worden gekocht als een extra accessoire (deze wordt over de hele diepte van de tafel geplaatst, geïmpregneerd met Zweedse SKYDD-olie, speciaal gemaakt voor het behandelen van houten oppervlakken waar voedsel wordt bereid).


Het kookeiland van Pro Kamado 100% ontworpen en geproduceerd in de EU.


Afmetingen

 • Afmetingen: Breedte: 1600 mm / 63 inch / Diepte: 818 mm / 32,2 inch / Hoogte: 799 mm / 31,5 inch
 • Afmetingen met standaardaccessoires en wielen: Breedte: 1891 mm / 74,4 in / Diepte: 838 mm / 33 in Hoogte: 895 mm / 35,2 in

Laden

 • 4 stuks Roestvrijstalen lades voor platte accessoires (met mechanismen)
 • 3 stuks Thermisch verzinkte en gepoedercoate metalen laden met verkoolde Accoya-frontpanelen, 68 l / 2,4 cu ft (met soft-close BLUMOTION-systeem)
 • 1 stuks Thermisch verzinkte en gepoedercoate metalen lade met verkoolde Accoya-frontpanelen voor houtskoolzakken, 179 l / 6,3 cu ft (met soft-close BLUMOTION-systeem)

Ladefronten (panelen)

 • Verkoolde Accoya-frontpanelen

Metalen onderdelen

 • AISI 304 Roestvrij staal
 • S235 staalplaten, thermisch verzinkt; 1 mm / 0,04 in
 • Grijs, gepoedercoat

Wielen

 • Inbegrepen - 4 stuks.
 • Zwenkwielen Blickle LRA-TPA 75G-FI

Inbegrepen

 • 1 stuks papieren handdoekhouder 626 mm / 24,6 in / AISI 304 roestvrij staal
 • 2 stuks dubbele houder met haken / AISI 304 roestvrij staal
 • 2 stangen, 626 mm / 24,6 incl. 10 st. gereedschapshaken / AISI 304 roestvrij staal
 • 1 stuks asbakje breedte 627 mm / diepte 136 mm / hoogte 53 mm / AISI 304 roestvrij staal
 • 1 stuks Kruidenplank breedte 630 mm / diepte 154 mm / AISI 304 roestvrij staal

Niveau van montage

 1. Volledige montage nodig
 2. Montage door volwassenen vereist / Ja
 3. Aanbevolen aantal mensen / 2 personen
 4. Extra gereedschap vereist / JA - inbusschroevendraaier 4 mm - inbusschroevendraaier 8 mm - steeksleutel 10 mm - schroevendraaier PH2 of PZ2
 5. Vermijd elektrisch gereedschap / Ja


Bewaar dit product voor later
© Copyright  2017 Pro Kamado Benelux  (www.prokamado.nl)