FREE  WOODEN BBQ CHIPS (ALDER WOOD) AND 6 PIECES STAINLESS STEELS BBQ SPIES WITH EVERY PURCHASE ABOVE € 2.595,-

Euro BBQ Houtskool Premium Quality

Bij het barbecuën is het handhaven van een gelijkmatige, lage temperatuur de sleutel tot het veranderen van taaie stukken vlees in zachte stukken die praktisch van het bot vallen. Houtskool is hiervoor de ideale brandstof - het brandt schoon en gelijkmatig. Er zijn verschillende soorten houtskool: waaronder de Cubaanse Hardwood Marabu Houtskool en de Afrikaans Hardwood Acacia Houtskool. 

Ecologie vandaag

We hebben productielocaties in Maleisië en Cuba en kantoren in Nederland, België en Spanje.

Plantenecologie

Bij EuroBBQ zetten we ons ervoor in onze klanten een product te bieden dat 100% vrij is van chemicaliën, met een laag vochtgehalte.

Dynamische ecologie

EuroBBQ produceert reeds gedurende enkele genera-ties houtskool van hoge kwaliteit. Dit maakt het product niet alleen gezonder om te gebruiken, maar het ver-hoogt ook de brandtijd.

Recycling

Met klanten over de hele wereld, van Zuid-Korea tot Spanje en van Nederland, België tot de Emiraten, we kunnen het ons gewoonweg niet veroorloven om u minder dan de beste kwaliteit te geven!

Chef’s Choice, Premium kwaliteit Houtskool met een authentieke smaak!

 

Wij zijn gespecialiseerd in Cubaanse Hardwood Marabu Houtskool en leveren dit in 5 kg en 10 kg verpakkingen. Onze producten zijn wereldberoemd om hun kwaliteit. Ze hebben een constante ver-branding, geurloos, milieuvriendelijk, met zeer weinig asresten. Ons houtskool is vervaardigd van de bijzonder harde houtsoort van de Marabu (Hoz Aarbusto). Marabu is een hardhout afkomstig uit Cuba, welke groeit in de binnenlanden van Cuba. Het is deze harde struc-tuur en de grove sortering die het houtskool uiterst geschikt maakt voor onze Caliber Pro Kamado barbecue.

 

De forse stukken houtskool branden lang en produceren een hoge temperatuur. Daarnaast geeft het een authentieke geur en smaak af, waarmee u de smaak van uw gerechten kunt verrijken. Deze zui-vere houtskool kenmerkt zich door een schone en nagenoeg rook-vrije verbranding.

Voordelen van Euro BBQ Houtskool:

  • Zeer lange brandduur & zuinig in gebruik.

  • Grote grove stukken

  • Meerdere malen te gebruiken

  • Snel aan te steken

  • 100% natuurlijk, geen toevoeging van chemicaliën

  • Zakken van 5 kg en 10 kg

Als beste getest door onze Duitse collega's!

Test Grill Holzkohle 2018, Grillprofi, Weber, ProFagus, Lidl, Quebracho und EURO BBQ' op YouTube:

Ecologie vandaag

We hebben productielocaties in Maleisië en Cuba en kantoren in Nederland, België en Spanje.

Plantenecologie

Bij EuroBBQ zetten we ons ervoor in onze klanten een product te bieden dat 100% vrij is van chemicaliën, met een laag vochtgehalte.

Dynamische ecologie

EuroBBQ produceert reeds gedurende enkele genera-ties houtskool van hoge kwaliteit. Dit maakt het product niet alleen gezonder om te gebruiken, maar het ver-hoogt ook de brandtijd.

Recycling

Met klanten over de hele wereld, van Zuid-Korea tot Spanje en van Nederland, België tot de Emiraten, we kunnen het ons gewoonweg niet veroorloven om u minder dan de beste kwaliteit te geven!

Chef’s Choice, Premium kwaliteit Houtskool met een authentieke smaak!

 

Wij zijn gespecialiseerd in Afrikaans Hardwood Acacia Houtskool en leveren dit in 5 kg en 10 kg verpakkingen. Onze producten zijn we-reldberoemd om hun kwaliteit. Ze hebben een constante verbran-ding, geurloos, milieuvriendelijk, met zeer weinig asresten.

 

Ons houtskool is vervaardigd van de bijzonder houtsoort van de Aca-cia (Acacia Plicata). Acacia is een hardhout afkomstig uit Zuid Africa, welke groeit in de binnenlanden van Africa. Het is deze zachte struc-tuur en de grove sortering die het houtskool uiterst geschikt maakt voor onze Caliber Pro Kamado barbecue.

De forse stukken houtskool branden extreem lang en kunnen hoge temperaturen bereiken. Daarnaast geeft het een authentieke geur en smaak af, waarmee u de smaak van uw gerechten kunt verrijken. Deze zuivere houtskool kenmerkt zich door een schone en nagenoeg rookvrije verbranding.

Voordelen van Euro BBQ Houtskool:

  • Zeer lange brandduur & zuinig in gebruik.

  • Grote grove stukken

  • Meerdere malen te gebruiken

  • Snel aan te steken

  • 100% natuurlijk, geen toevoeging van chemicaliën

  • Zakken van 5 kg en 10 kg

 

 

Als beste getest door onze Duitse collega's!

Test Grill Holzkohle 2018, Grillprofi, Weber, ProFagus, Lidl, Quebracho und EURO BBQ' op YouTube:

ROOKHOUT

Vlees roken met een exquisite aroma van rookhout!

Pro Kamado Smoke te gebruiken door de professional en genieter. Onze hoogwaardige rooksnippers gemaakt van complete stammen beukenrondhout zorgen dat uw etenswaren een smaakvolle rook-aroma verkrijgt en een mooie rookkleur.

Worst, vlees, vis en kaas zijn hierdoor eindeloos te behouden en krijgen een heerlijk smaak.!

Voordelen van Pro Kamado Smoke:

  • Uitstekende rookprestaties

  • Korte rooktijd

  • Weinig verbruik

  • Onbeperkt houdbaar

Voor Pro Kamado-Smoke wordt hoogwaardige rondhout van beuken versnippert, gedroogd, ontstoft en gesteriliseerd, zo ontstaat er een product met een extreem hoge rookkwaliteit.

 
Een speciale werkwijze met een thermische behandeling zorgt voor een gist- en schimmelvrij product. Door een geraffineerd en bewezen maal-, zeef en droogproces worden Pro Kamado-Smoke rooksnippers geproduceerd met een continuïteit van gelijkmatige kwaliteit. Hier-door kunt u in uw rookproces altijd vertrouwen op goede verwerking en betrouwbaarheid

Pro Kamado-Smoke bieden wij aan in vier verschillende formaten waardoor voor alle rooksystemen een geschikt product aangeboden kan worden. Welk formaat u ook nodig heeft, hiervan zal de kwaliteit hoogwaardig zijn.

Roken is hetzelfde basisconcept als barbecuen; in feite is rook een inherent onderdeel bij het grillen, en in mindere mate, grillen. De tem-peratuur is echter vaak zelfs lager - tussen 68-176 graden F - en bereidingstijden kunnen dagen of zelfs weken duren. De geproduceerde rook wordt gebruikt om het vlees smaak te geven.

 

Gewoonlijk wordt de rook en warmte in een kamer gecreëerd en vervolgens in een andere kamer gebracht die het vlees bevat. Populair hout voor het roken van vlees is hickory, kersen en appelhout - elk produceert zijn eigen specifieke smaak. Roken vergt geduld en toe-wijding en wordt beschouwd als een kunstvorm. Die-hard rokers gebruiken een koudrookmethode in de loop van dagen of weken. 

10 | 0.4 - 1.0 mm
0.4 - 1.0 mm
20 | 1.0 - 2.5 mm
1.0 - 2.5 mm
40 | 1.0 - 2.5 mm
1.0 - 2.5 mm
160 | 3.0 - 10.0 mm
3.0 - 10.0 mm
Meer weergeven