BARBECUE VEILIGHEID RONDOM KINDEREN

Houd jonge kinderen en huisdieren uit de buurt van uw barbecue!

BBQ-veiligheidstips.

Helaas zijn kinderen en huisdieren het kwetsbaarst en raken ze gemakkelijk gewond tijdens een BBQ-feestje, dus is het nodig om veilig te barbecuen terwijl ze aanwezig zijn.

 

Barbecue veiligheid rondom kinderen, nieuwsgierige kinderen bij een BBQ!

Kinderen en huisdieren zijn van nature nieuwsgierig naar hun omgeving en zullen elke gelegenheid aangrijpen om ze te verkennen. In plaats van hun nieuwsgierige aard te ontmoedigen, zouden ouders het echter moeten omarmen.

 

Je wilt niet dat je kind opgroeit met een angstgevoel - laat het zijn gevoel voor avontuur bevredigen. Zorg er echter altijd voor dat er een volwassene over hen waakt. Hier zijn enkele essentiële veiligheidstips over barbecueën rondom kinderen.

 

Leg uit hoe de barbecue werkt, terwijl deze is uitgeschakeld. Dit om hun nieuwsgierigheid naar de grill te doven. Zodra ze het weten, zullen ze minder snel wegglippen als niemand toekijkt, tenminste hopen we!

Alle metalen voorwerpen die in het BBQ-proces worden gebruikt, zoals de spiesjes, moeten buiten het bereik van kinderen worden gehouden. Creëer een veiligheidszone voor kinderen weg van de BBQ. Dit kan door kinderen te verleiden een spel te spelen dat hen bezig houdt terwijl het BBQ-proces aan de gang is. Kinderen lijken altijd grenzeloze energie te hebben, dus dit kan vrij eenvoudig zijn.

Zorg dat de kinderen zich niet buitengesloten voelen van het BBQ-proces en betrek ze bij de voedselbereiding. Kinderen kunnen het te bereiden voedsel bereiden terwijl de BBQ wordt ingeschakeld. Dit is een manier om hen meer te leren over het BBQ-proces, terwijl ze worden beschermd tegen mogelijk gevaar.

Wanneer het gaat om een ​​grillproces waar kinderen bij betrokken zijn, moet er altijd een volwassene zijn wiens enige taak is om de kinderen in de gaten te houden en toezicht te houden op wat ze doen. Kinderen mogen nergens in de buurt van de BBQ zijn wanneer deze wordt ingeschakeld.

  1. Kinderen mogen nergens in de buurt van de BBQ zijn wanneer deze wordt ingeschakeld. Kijk hoe je een BBQ kunt aan-steken.

  2. Kinderen in de buurt van de barbecue mogen geen losse kleding dragen om te voorkomen dat de kleding vlam vat.

  3. Gebruik van versnellers wordt sterk afgeraden waar kinderen bij betrokken zijn. Versnellers zoals paraffine en benzine mogen nooit rond kinderen worden gebruikt.

  4. Zodra de BBQ is ingeschakeld, mag deze nooit onbeheerd worden achtergelaten of worden verplaatst. Kinderen kun-nen hiervan profiteren om hun nieuwsgierigheid te bevredigen, wat tot verwondingen kan leiden.

  5. Zodra de BBQ klaar is, mag de grill niet worden verplaatst totdat deze volledig is afgekoeld. De as moet worden ge-leegd op de tuingrond of naar een geschikte plaats worden gebracht